Яка ціна послуг копірайтера за 1000 знаків в Україні

Ринок копірайтингу в Україні дуже великий. Вітчизняні фахівці не тільки обслуговують внутрішні потреби, а й пропонують свої послуги на іноземних майданчиках.

У будь-якого замовника закономірно виникає питання, яка ціна послуг копірайтера за 1000 знаків в Україні.

Спробуймо розібратися в цьому питанні. Оскільки тут не все так очевидно, як здається.

Якщо вас не цікавлять деталі, то відповімо коротко:

  • Копірайтинг ціна за 1000 знаків Україна в середньому по ринку – 60-100 грн. За такий прайс ви часто отримаєте текст від новачків, які тільки починають писати. Часто будуть помилки, невчасно здані завдання та інші погрішності
  • Замовлення текстів у досвідчених авторів – в середньому 150-200 грн за 1000 збп.

Ви знайдете ціни на копірайтинг від студії PlagiArt, якщо перейдете за цим посиланням.

☝️ Зверніть увагу. Ринок копірайтингу дуже великий і часто за спеціалістів себе видають люди, які тільки-от почали працювати в цій сфері. Ефективних результатів від їхньої роботи не буде 

Ціна копірайтингу за 1000 знаків в гривнях

У переважній більшості випадків ціна за тексти вказується в символах без пробілів або знаках без пробілів. На практиці часто зустрічаються скорочені позначення – сбп або збп.

Але буває і інший варіант-обсяг в знаках з пробілами. Якщо порівнювати перший і другий варіанти, то з пробілами, очевидно, виходить більше тексту.

А третя альтернатива – підрахунок вартості в словах. Застосовується дуже рідко, оскільки цей критерій дуже розпливчастий.

Умовний український копірайтер за 1000 знаків (збп) пропонує широкий діапазон цін. Починаючи від 50-60 грн і далі. Але такі мінімальні ціни доступні тільки у авторів початківців, які беруться за будь-яке завдання. Не варто очікувати від цього сегменту якоїсь неймовірної якості, хоча бувають і винятки. При цьому середні показники на біржах коливаються в районі 60-100 грн. Професійні студії пропонують медіанні ціни від 100 до 150 грн за 1000 символів.

1000 знаків це скільки?

Замовники часто губляться і ставлять собі це запитання. Якщо говорити про знаки без пробілів, то найпростіше навести приклад зі сторінкою А4. Такий формат в середньому містить 2 500 знаків без пробілів. Тобто за сторінку унікального тексту, при ціні 100 грн, доведеться заплатити 2,5 * 100 = 250 грн.

І практично немає ніякої різниці, чи йде мова про текст російською чи українською мовою.

Від чого залежить ціна тексту копірайтера

Ціна послуг копірайтера визначається декількома головними критеріями:

Тематика. Чим більш специфічна тема, яка вимагає високого залучення і розуміння нюансів, тим вищою стає вартість роботи автора. Текст по юриспруденції чи технології блокчейн буде коштувати дорожче від статті про відпочинок на Чорному морі або про список топ-10 комедій 2018 року.

Унікальність. Вартість 1000 знаків унікального тексту в гривнях (наприклад, 95-100%) буде значно вища, ніж якщо по цьому параметру не висувається особливих вимог.

Оптимізація. Чи будуть в тексті ключі, в якій кількості, пропорціях, формах і т. д. Чи є додаткові вимоги до особливих параметрів тексту: тошноти, водності, переспаму.

Додаткові елементи. Деякі замовники встановлюють ряд правил щодо форматування тексту, його структури та наявності спеціальних елементів (списків, підзаголовків та інших).

Також дуже сильно впливає на ціну формат тексту:

  • Звичайний рерайт з вихідного файлу – найдешевший. Його реально замовити навіть за ціною 50-60 грн. На виході замовник повинен отримати текст з тою ж смисловою структурою, але вже написаний трохи по-іншому.
  • Авторська робота – унікальний текст, який передбачає плідну працю копірайтера, у будь-якому випадку буде дорожчою.
  • А ось копірайтинг з SEO-оптимізацією – ще витратніший варіант.

Ціни на послуги копірайтерів студії PlagiArt

Автори агентства копірайтингу PlagiArt пропонують своїм клієнтам і партнерам хороші ціни. Ми працюємо в середньому ціновому сегменті і за запропоновану суму створюємо якісні та унікальні тексти.

Ви можете переглянути ціни на наші послуги через головне меню.

За вказані гроші ви отримаєте якісний контент, відповідальне ставлення наших фахівців і здачу замовлення вчасно!

На українському ринку копірайтери пишуть 1000 знаків за різну вартість. Тому вам самим краще визначити, чи підходить рівень автора з конкретним цінником. Ми ж пропонуємо вам досвідчених авторів за розумну ціну.